3D Alpha-Ice laser

Alexandrite 755nm, 808nm en Nd:YAG laser

Drie soorten lasers in één

Ons laserapparaat combineert drie soorten lasers in één systeem. Er wordt gebruik gemaakt van Alexandrite 755nm, 808nm en Nd:YAG 1064nm. Ons apparaat is daarom bijzonder effectief en voor vrijwel elke huid- en haartype geschikt! Doordat ons laserapparaat gebruik maakt van meerdere lasersystemen kunnen we bij Eunoía laser clinic met deze laser alle huidtypen (I t/m VI) behandelen.

Laserontharen bij Eunoía Clinic

Laserontharing voor licht en donker haar

  • Voor de lichtere huidtypes, lichter en dunner haar wordt de Alexandrite ingezet. Deze golflengte kent een meer oppervlakkige penetratie gericht op de haarmatrix van de haarfollikel. Dit werkt goed bij het ontharen bij de oppervlakkige beharing in gebieden zoals de wenkbrauwen en bovenlip.

 

  • Voor de donkere huidtypes wordt de Nd:YAG gebruikt. Deze golflengte penetreert dieper dan de andere golflengtes en is daarom met name geschikt voor de behandeling van diep gewortelde haren zoals de hoofdhuid, oksels en schaamstreek.

 

  • Daarnaast beschikt het apparaat ook over de golflengte 808nm. Dit is de gouden standaard golflengte in laserontharing. Deze golflengte penetreert diep in de haar follikel. De medium penetratie diepte maakt deze golflengte zeer geschikt voor effectieve ontharing van gebieden zoals de armen, benen, wangen en baard.

Laserontharen in Groningen 3D Alpha-Ice laser

In vergelijking met andere lasers, zijn er relatief minder behandelingen nodig. Gemiddeld bent u tussen de 8 à 12 behandelingen klaar met de 3D Alpha-Ice laser. Daarnaast heeft het apparaat een koelingssysteem. Op deze manier wordt de huid tijdens het behandelen direct gekoeld middels het hoogwaardige koeltechnologie.