Gratis intake

Gratis intake

Voorafgaand aan de eerste behandeling, beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek informeren we je over de behandeling, inspecteren wij jouw huid en haren, wat te verwachten en krijg je de ruimte om vragen te stellen over de behandeling.

Gratis intake

Stap 1: Medische vragenlijst

Tijdens de intake vul je samen met de laserspecialist een medisch vragenlijst in om meer inzicht te creëren in jouw gezondheid zodat het intakegesprek zo specifiek en persoonlijk mogelijk kan worden gemaakt.

Stap 2: Testpulsen

Daarnaast voeren we in sommige gevallen testpulsen uit. Dit betekent dat we een klein stukje van het gebied gaan behandelen. Op deze manier kan je ervaren hoe het is om behandeld te worden, kijken wij hoe jouw huid hierop reageert en kunnen wij zien welke stand van de laser het meest effectief is om de behandeling mee te starten.

Stap 3: Behandelplan

Na afloop van het intakegesprek krijg je een op maat gemaakt behandelplan en een prijsindicatie voor jouw behandeltraject. Vervolgens maken we een afspraak voor de eerste behandeling indien dit is gewenst.

Stap 4: Voorbereiding

Uiteraard zullen wij ter voorbereiding ook een aantal adviezen meegeven. Bijvoorbeeld hoe ver voor de behandeling waxen en epileren van het te behandelen gebied niet meer gewenst is en wat je nog meer kunt doen om de behandeling zo effectief en prettig mogelijk te maken. Deze adviezen ontvang je altijd bij een afspraakbevestiging per e-mail.