GentleMax Pro

De Alexandrite laser (755nm) en het Nd:YAG (1064nm)

Laserontharen in Groningen

De GentleMax Pro van Candela behoort tot de meest krachtige laser aller tijden. Deze krachtige en snelle laser is geschikt voor definitief ontharen van alle huid- en haartypes.

De GentleMax Pro is een combinatie van twee systemen; de Alexandrite laser (755nm) en het Nd:YAG (1064nm). De Alexandrite laser is geschikt voor de lichtere huidtypes en het Nd:YAG systeem is geschikt voor de gepigmenteerde tot zeer gepigmenteerde huid.


Zo is de Gentle Max Pro van Candela zeer effectief en geschikt voor huidtype I tot en met huidtype VI.
De GentleMax Pro is de meest krachtige en snelle laser op de markt. Met de GentleMax Pro heeft u gemiddeld 6 à 10 behandelingen nodig om volledig haarvrij te worden.

Laserontharen bij Eunoía Clinic

Effectief tegen fijne haartjes en de gepigmenteerde huid.

  • De Gentle Max Pro van Candela zorgt met het Alexandriet-systeem voor het vernietigen van de fijne en oppervlakkige haren. Dit handstuk schiet laserpulsen af met een golflengte van 755 nanometer.
  • De Nd:YAG-laser schiet laserpulsen af met een golflengte van 1064 nanometer, zo is de Nd:YAG zeer effectief voor donkere huidtypes en de meest diepliggende haarzakjes. Binnen enkele seconden wordt door middel van de laserstraal veel energie afgegeven. De hitte zorgt voor de beschadiging van haarzakjes. Zo kan het haarzakje geen nieuw haar meer produceren.

Uniek koelingssysteem GentleMax Pro

De GentleMax Pro van Candela gebruikt een gepatenteerd koelingssysteem. Het gepatenteerde koelingssysteem sprayt een verkoelende cryospray op de huidoppervlakte vlak voordat de laserpuls telkens schiet, dit zorgt voor zowel bescherming van de huid als verkoeling tegelijkertijd! Bovendien wordt er geen gel meer gebruikt ter bescherming van de huid. Met als resultaat: Definitief haargroei reduceren op een veilige, efficiënte en comfortabele manier!

Waarom de Gentle Max Pro laser?

Je wordt altijd behandeld door een gecertificeerde laserspecialist zodat je 100% zeker bent van een veilige en effectieve behandeling.

Laserontharen in Groningen met de GentleMax Pro

Kortom, de GentleMax Pro Laser biedt veilige, snelle en langdurige ontharingsresultaten. Met dit geavanceerde systeem kunt u genieten van een efficiënte en effectieve behandeling, waardoor u zich zelfverzekerd en haarvrij kunt voelen.