Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website van Eunoía Clinic en behandelingen bij Eunoía Clinic te Groningen. Door de website van Eunoía Clinic te gebruiken, stem je in met deze disclaimer.

Behandelresultaten

Het resultaat van alle behandelingen zijn van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. De behandelresultaten die op de website worden beschreven, zijn een weergave van de gemiddelde behandelresultaten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij kunnen geen garantie geven op behandelresultaten.

Aansprakelijkheid
Eunoía Clinic spant zich in om de inhoud op de website zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze werkzaamheden en aandacht kan het voorkomen dat de inhoud onjuist en/of onvolledig is. De op de website aangeboden behandelingen en diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze diensten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Eunoía Clinic. . Ook kan Eunoia Clinic niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgen van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de site.Specifiek voor prijzen en andere informatie over behandelingen geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Op basis van dergelijke fouten kan geen overeenkomst worden geclaimd bij Eunoía Clinic te Groningen.

 

Herzien van informatie

Eunoía Clinic behoudt zich het recht voor de inhoud van de website en de tekst van deze verklaring op elk gewenst moment te wijzigen. Met het gebruik van de website van Eunoía Clinic verklaart de gebruiker uitdrukkelijk dat dit op eigen risico gebeurt. Alle verantwoordelijkheid die verband houdt met het gebruik van deze pagina’s ligt bij de gebruiker.

Contactgegevens

Eunoía Clinic

Damsterdiep 9

9711 SG Groningen

0657758235

info@eunoia-clinic.com

KvK-nummer: 85608599

Auteursrechten

De inhoud van de site is eigendom van Eunoia Clinic. Alle rechten zijn voorbehouden Eunoia Clinic.  De inhoud is alleen voor persoonlijk gebruik en mag niet vermenigvuldigd, gepubliceerd of opgenomen in databestanden of softwareprogramma’s zonder schriftelijke toestemming van Eunoia Clinic. Ook het kopiëren van (delen van) de informatie, anders dan voor persoonlijk gebruik, is niet toegestaan