Over Eunoía Clinic

Over Ons

Melina en Maral

Eunoía Clinic is opgericht door Melina en Maral, twee hechte zussen die veel passie hebben voor innerlijke en uiterlijke verzorging. Wij hebben altijd onze droom willen verwezenlijken om het Noorden te voorzien van een ultieme ervaring binnen een professionele laserkliniek.

Melina:

 “Wij zijn beide erg perfectionistisch en klantgericht en willen daarom graag onze klanten een ultieme beleving bezorgen in onze kliniek.” –

Maral:

“Wij zijn erg resultaatgericht en daarom ook erg eerlijk. Wij doen er alles aan om u niet onnodig veel behandelingen te laten ondergaan en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk klaar bent met uw behandeltraject. Bij ons bent u in veilige handen.”

Eunoía Clinic

Gespecialiseerd in laserontharing in Groningen

Eunoía Clinic werkt erg resultaatgericht en zal er alles aan doen om samen met u het gewenste resultaat te bereiken. Dit doen wij door te werken met de beste laserspecialisten, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Natuurlijk werken wij enkel met hoogwaardig apparatuur voor het beste resultaat. Hierdoor heb je gemiddeld minder behandelingen nodig bij Eunoía Clinic.

Onze visie

Naast het feit dat het resultaat erg belangrijk is, willen wij vanaf het moment dat u onze kliniek binnenloopt, u zich warm voelt ontvangen door u iets te drinken aan te bieden en daarnaast de behandeling uit te voeren in onze luxe behandelkamers waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Wij zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent over de behandeling, kosten en het te verwachten resultaat. Eerlijkheid en openheid staan bij ons centraal. 

Wij hechten veel waarde aan het feit dat iedere klant anders is, en daarom is geen één behandeling bij ons in de kliniek hetzelfde. Bij iedere behandeling zullen we samen met u kijken naar uw resultaten en bespreken we samen de voortgang van uw behandelingen. Op deze manier zult u zich nooit als een nummer voelen. Bij ons zult u tevreden vertrekken.