Laser Groningen

GentleMax Pro laser

Nooit meer scheren, epileren of waxen? Eunoía Laser Clinic in Groningen is dé laserkliniek voor 100% effectief ontharen met de allernieuwste lasertechnologie. Wij werken met de GentleMax Pro laser. De meest effectieve en beste ontharingslaser op de markt om van je ongewenste haargroei af te komen!

Laser ontharen bij Eunoía Clinic in Groningen

De GentleMax Pro van Candela behoort tot de meest krachtige laser aller tijden. Deze krachtige en snelle laser is geschikt voor definitief ontharen van alle huid- en haartypes.

De GentleMax Pro is een combinatie van twee systemen; de Alexandrite laser (755nm) en het Nd:YAG (1064nm). De Alexandrite laser is geschikt voor de lichtere huidtypes en het Nd:YAG systeem is geschikt voor de gepigmenteerde tot zeer gepigmenteerde huid.


Zo is de Gentle Max Pro van Candela zeer effectief en geschikt voor huidtype I tot en met huidtype VI.
De GentleMax Pro is de meest krachtige en snelle laser op de markt. Met de GentleMax Pro heeft u gemiddeld 6 à 10 behandelingen nodig om volledig haarvrij te worden.

Waarom de Gentle Max Pro laser?

Je wordt altijd behandeld door een gecertificeerde laserspecialist zodat je 100% zeker bent van een veilige en effectieve behandeling.

GentleMax Pro

Geschikte laser voor alle huidtypes

Krachtigste laser wereldwijd

Comfort met CDD koelingssysteem

Veilige apparatuur
CE markering

Stap 1. Voorbereiding

48 tot 24 uur vóór de behandeling dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. Belangrijk! Epileren en waxen vóór of tijdens een behandeltraject is niet toegestaan.Wij kunnen u niet behandelen wanneer u het te behandelen gebied epileert of waxt. Scheren is wel toegestaan.

Stap 2. Intake gesprek

Onze laserspecialist start met een vrijblijvend intakegesprek. Wij beoordelen jouw huid- en haartype in combinatie met jouw persoonlijke gezondheid. Zo kan er worden beoordeeld welke methode voor jou het meest geschikt is en waarom.

3. Laserbehandeling

Tijdens de behandeling wordt uw huid eerst gedesinfecteerd, waarna er indien nodig vakjes op de huid worden getekend. Hierdoor kan de laserspecialist extra nauwkeurig te werk gaan. De verkoelende gel wordt aangebracht op de huid, deze bevordert de werking van de laser en koelt gelijktijdig uw huid tijdens het ontharen.

4. Nazorg

Na een laserbehandeling is je huid extra gevoelig, waardoor deze nog kwetsbaarder wordt voor de schade van zonlicht. Wij adviseren je dan ook om na een behandeling direct zonlicht te vermijden en zelfs in de schaduw te smeren met een zonnebrandcrème met een zo hoog mogelijke beschermingsfactor.

GentleMax Pro Laser Deal

Altijd haarvrije oksels?
Mega oksel actie! Losse behandeling voor maar €35,- of een pakket van 5 behandleingen + 1 GRATIS voor maar €175,-!
Gratis intake
Vorige slide
Volgende slide

Waarom kiezen voor laserkliniek Eunoia?

Gratis intake laseren

Voorafgaand aan de eerste behandeling, beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek informeren we je over de behandeling, inspecteren wij jouw huid en haren, wat te verwachten en krijg je de ruimte om vragen te stellen over de behandeling.